Noggrannt valt vitt brus

 

Hemligheten bakom Whisbear är dess lilla apparat som är gömnd i björnen. Apparaten producerar vitt brus som liknar sådana ljud som hörs i livmodern. Dessa ljud medför en trygg känsla till barnet så att det är lättare att somna. Ljudet fungerar lugnande även åt äldre barn.

Intelligent CRY-sensor funktion

 

Ljudanordningen har en intelligent CRY-sensor funktion som analyserar dess omgivning konstant och upptäcker gråt. När sensoren upptäcker gråt börjar hummandet som hjälper barnet att somna om.

 

Hur fungerar Whisbear egentligen? Det är enkelt! Först susar ljudanordningen 40 minuter under vilka barnet brukar somna i det djupa sömnet. Efter 40 minuter börjar ljudet sakta mildras och apparaten övergår till stanby-tillstånd. När apparaten märker gråt eller rörelse som antyder att barnet håller på att vakna upp börjar susandet igen, denna gång pågår ljudet 20 minuter. Därefter övergår apparaten vidare till standby-tillstånd.

Från och med dag ett

 

Whisbear kan tas i bruk genast efter att barnet har fötts. Vi använder ekologiska och trygga materialer med hög kvalitet – som bevis är vi ÖKO-Tex certifierade! Därtill är björnen hypoallergisk. Vi är stolta över att den polska instituten för mödrar och barn rekommenderar Whisbear! Dessutom har vi blivit beviljad TUV:s internationella säkerhetscertifikat som bevisar att vår tillverkningsprocess är mycket högklassig.

about-lightbulb-icon

Leksak och ett verktyg att stimulera sinnen med

 

Whisbear kan tas i bruk genast efter att barnet har fötts. Vi använder ekologiska och trygga materialer med hög kvalitet – som bevis är vi ÖKO-Tex certifierade! Därtill är björnen hypoallergisk. Vi är stolta över att den polska instituten för mödrar och barn rekommenderar Whisbear! Dessutom har vi blivit beviljad TUV:s internationella säkerhetscertifikat som bevisar att vår tillverkningsprocess är mycket högklassig.

WHAT’S ALL THE NOISE ABOUT?

(Author: Ewa Misko-Wasowska, pediatrician, mother of two kids)

ENGELSKA WEBBSIDOR

FAQ

Varje baby är olika och det är svårt att gissa vad var och en prefererar men enligt den feeback vi har fått av föräldrarna har Whisbear haft utmärkta resultat även med äldre bebisar. Om din småtting har tidigare erfarenhet av vitt brus kan Whisbear vara det perfekta mjukisdjuret – har du någonsin lagt märke till att din baby lugnade ned sig när hen lyssnade på ”hemgjort” vitt brus så som hummande:

  • köksfläkt
  • tvättmaskin
  • hårtork
  • rinnande vatten eller
  • hen somnar lätt i bilen?

 

Om ditt svar är ”ja” kommer Whisbear förmodligen att hjälpa din baby!

I vilken ålder borde Whisbear ges till en baby?

Det är inte många av oss som vet om de ständiga ljuden i människokroppen – även i livmodern. Därmed är det ingen överraskning att nyfödda barn inte känner sig alldeles trygga i total tystnad.
Jämnt och konstant ljud, speciellt vitt brus, är en av de elementen som kan hjälpa lugna ned det nyfödda eller små barnet.

 

Det vita bruset påminner babyn om det lyckliga livet inne i livmodern men ljudet täcker även andra ljud i omgivningen vilka kan väcka upp babyn.

Absolut. Experter har ”komponerat” det hummande ljudet i apparaten varefter det har blivit testad av tusentals babysar. Ljudets frekvens och ton är angenäma, lugnande samt trygga för småbarns
öron.

 

Vi använder materialer med högsta kvalitet: miljövänliga och säkra. Som bevis på detta är produkten Ökotex-certifierad. Fyllningen i björnen är hypoallergenisk.

 

Vi är tolta över att den polska instituten för mödrar och barn rekommenderar Whisbear och den har blivit beviljad ett internationellt skyddscertifikat av TÜV viket garanterar kvaliteten på vår
produktionsprocess. Därtill används Whisbear av flera tyska och polska sjukhus till att lugna ned de små patienterna.

Ja, den går att lösgöras men man skall dock inte ge ljudanordningen som sådan till ett barn.

Björnen är tillverkad av mjuka Öko-TEX godkända materialer. Fyllningen är hypoallergenisk. Björnen är tillverkad i EU.

Nej, av säkerhetsskäl säljs Whisbear utan batterier.

Du behöver tre stycken AAA-batterier och en skruvmejsel.
Steg ett: Öppna locket till batterifodralen i ljudanordningen. Inuti fodralen hittas en skruv som behövs för att stänga locket åter efter att batterierna har läggts på plats. Ta bort skruven.
Steg två: placera batterierna på plats till sin fodral, stäng locket och skruva fast skruven.

 

Kolla vår video för att se hur packetet packas upp.

Följ oss på facebook @whisbear_nordic för att få de nyaste uppläggen och läsa kommentarerna från våra kunder som redan använder vår produkt. Vi rekommenderar även att följa oss på Instagram @whisbear_nordic. 95 % av de foton på vårt användarkonto består av nöjda kunders foton som vi har vidaredelat.

Vi är den exklusiva leverantören av Whisbear i Finland, Sverige, Norge och Danmark. Därmed levererar vi inte Whisbear utanför dessa länder. Ömsesidigt levererar de andra återförsäljaren av Whisbear inte till Norden.

 

I fall du vill beställa Whisbear utanför Norden, kolla följande nätsida: www.whisbear.com där det finns en lista av länder vart Whisbear levereras. Efter att du har valt ett land på listan leds du automatiskt till den lokala leverantörens hemsidor.

Load More

UPPFINNARNA AV WHISBEAR®

Zuzia Sielicka-Kalczyńska

 

Grundaren av Whisbear och trebarnsmamma. Sömnproblemen av den äldsta sonen fick henne att undersöka vad som vore det bästa och effektivaste sättet att få barnet att lugna ned sig och somna. Resultatet av detta undersökning är Whisbear The Humming Bear.

Jula Sielicka-Jastrzębska

 

Grundaren av Whisbear och tvåbarnsmamma. Utvecklade den internationellt kända Whisbear brand tillsammans med sin syster. Håller sitt team sysselsatt genom att konstant utveckla nya produkter och innovationer.