OM UNIKARHU OY

Unikarhu Oy (FO-nummer 2776273-4) är importör, leverantör samt marknadsförare av leksaker och funtionella produkter.

 

Företaget är grundat år 2006. Vårt kontor ligger i Helsingfors i adressen Kronbergsgatan 15 F 49.

 

Vi nås bäst via e-post, info [at] unikarhu.fi eller via WhatsApp, 0503055963.

VÅR MISSION, VISION OCH VÄRDERINGAR

Kära kunder,

 

när vi för första gången bekantade oss med Whisbear och insåg vilken fantastisk innovation den representerar visste vi genast vår mission: att göra Whisbear tillgänglig till familjer i Finland och Skandinavien.

 

Whisbear® erbjuder förbättring i livskvaliteten till föräldrar som kämpar med sömnlösa nätter och annat som tillhör denna fas av barnens uppväxt. Whisbear® är en extraordinär björn som är älskad världen runt, av både barn och deras föräldrar, tack vare dess förmåga att få barnen att lugna ned sig och somna.

 

Båda företagen vilka är involverade i att leverera Whisbear® till Norden, Unikarhu Oy och Whisbear, delar de samma basvärden – säkerhet och kvalitet – och därmed bildas en överlegsen position på marknaden av dessa två organisationernas partnerskap.

 

Unikarhus mission är att dela det internationella fenomenet av Whisbear® med föräldrarna i Norden – den hummande björnen som har redan hjälpt så många familjer jorden runt genom att förbättra deras liv. Vi tror på att med hjälp av Whisbear® kan föräldrarna få lite lättnad i situationer då föräldrarskapet känns mera utmanande. Förtjänad vila och mera av ”me time” är vad vi önskar att framkalla till våra kunder.

 

Unikarhu är stolt över att få vara en del av den stora Whisbears internationella DREAM TEAM och vi lovar er, kära kunder, att hålla våra ögon öppna så att ni alltid får det bästa från oss: övervakade produkter med den högsta kvaliteten.

 

Följ med oss eftersom Whisbear-björnen sover aldrig. Missa inte nyheterna om björnens utveckling 🙂

 

Tomi Vahevaara
Ordförande av björnen

KONTAKTA OSS