Med kärlek från Finland. Vi har skickat världens mest sömniga teddybjörn, Whisbear, som gåva till Svenska prinsessan Sofia för att björnen ska hjälpa henne sova.

nyheter

Whisbear är en söt, aningen tassig teddybjörn, men det är inte de långa benen eller avsaknaden av mage som gör honom extraordinär.

”Han räddade mitt liv”, ”guld värd”, ”hur klarade jag mig tidigare?”, ”vi älskar honom” är endast några kommentarer tacksamma föräldrar yttrat om vår teddybjörn.

Whisbear är ett prisbelönt innovativt sömnhjälpmedel som uppfunnits av två polska mödrar Julia Sielicka-Jastrizebskan och Zuzanna Sielicka Kalcynskan. Med deras egna erfarenheter som grund utvecklade Julia och Zuzanna en produkt, som eftersträvar att göra nyfödda barns förflyttning från livmodern till yttre världen så friktionsfri som möjligt.

 

Whisbear hjälper familjer genom att härma det lugnande bruset som den nyfödda är van med från livmodern. Den är det första sömnhjälpmedlet med en gråtsensor, som reagerar på spädbarnets gråt och aktiverar det lugnande bruset. Whisbear är även en sensorisk leksak, en unik lekkamrat som utvecklar både motoriska och sensoriska kunskaper.

Whisbear har lugnat spädbarn runtom i världen i tre år redan och för några månader sedan blev produkten introducerad till de skandinaviska länderna genom företaget Unikarhu Oy. Whisbear och Unikarhu Oy delar värdegrunden – kvalitet och säkerhet.

 

> DailyMail<    

 

>The Sun< 

 

Förutom de tusentals hem där Whisbear redan hjälper spädbarn att sova, fick även Kensington palatset björnen som en gåva till prinsessan Charlotte. Två år senare fick uppfinnarna till Whisbear träffa Kate och William och överräcktes Health Tech-priset av Kate. Det tacksamma teamet överräckte två teddybjörnar i gåva åt de kungliga föräldrarna, men visste inte att detta skulle få Kate att skämtsamt konstatera åt sin man att de nu måste få flera barn. Detta gav såklart vingar åt graviditetsspekulationerna, och i sinom tid fick vi höra att glada nyheter från hovet.

 

 

Vi skickade Whisbear åt Sofia och Carl-Philip med samma tanke som gäller alla andra familjer också: för att maximera deras chans till lugna nätter och vila. Deras liv är säkert hektiskt med både prins Alexander och prins Gabriel, så de behöver säkert denna möjlighet. Vi tror att Whisbear kommer hjälpa till på vägen.

 

 

 

 

kontakta :

Tomi Vahevaara,

Chairman of the Board,

+358400537924