Tarkasti suunniteltu kohinaääni

Whisbearin taika piilee sen sisälle piilotetussa pienessä pyöreässä laitteessa. Laite tuottaa valkoista kohinaa, joka muistuttaa kohdun äänimaailmaa. Tämä turvallinen äänimaailmaa rauhoittaa vauvoja niin kohdussa kuin sen ulkopuolellakin. Siitä on apua myös isommille lapsille. Parhaat asiantuntijat ovat “säveltäneet” Whisbearin kohinan ja tuhannet vauvat ympäri maailman ovat testanneet sitä. Kohinan tyyppi, taajuus ja sävy on miellyttävä ja turvallinen pienille korville. Kohina rauhoittaa vastasyntynyttä.

Älykäs CRYsensor-itkusensori

Äänilaitteessa on älykäs CRYsensor-itkusensoritoiminto. Sensori seuraa ympäröiviä ääniä ja tunnistaa hyvin herkästi vauvan itkun. Kun se tunnistaa itkun, se käynnistää kohinan, joka vaivuttaa vauvan takaisin uneen.

Miten se siis toimii? Vastaus on yksinkertainen! Aluksi laite kohisee 40 minuuttia: tässä ajassa vauva nukahtaa yleensä syvään uneen. 40 minuutin kohdalla laite vaimenee hitaasti ja siirtyy standby-tilaan. Heti kun Whisbear kuulee itkua tai muuta heräämiseen viittaavaa ääntelyä tai liikehdintää, äänilaite käynnistyy ja kohisee vielä 20 minuuttia lisää. Tämän jälkeen se siirtyy jälleen standby-tilaan.

Ensimmäisestä päivästä lähtien

Whisbearin voi ottaa käyttöön heti, kun vauva on syntynyt. Käytämme laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja turvallisia materiaaleja. Todisteena siitä meillä on Öko-TEx-sertifikaatti! Karhun täyte on allergisoimatonta.  Ylpeydenaiheemme on, että Puolan äitien ja lasten instituutti on hyväksynyt Whisbearin. Olemme saaneet lisäksi TUVin kansainvälisen turvallisuussertfiikaatin, joka vahvistaa, että valmistusprosessimme on erittäin laadukas.

about-lightbulb-icon

Leikkiin ja aistien vahvistamiseen

Whisbearin voi ottaa käyttöön heti, kun vauva on syntynyt. Käytämme laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja turvallisia materiaaleja. Todisteena siitä meillä on Öko-TEx-sertifikaatti! Karhun täyte on allergisoimatonta.  Ylpeydenaiheemme on, että Puolan äitien ja lasten instituutti on hyväksynyt Whisbearin. Olemme saaneet lisäksi TUVin kansainvälisen turvallisuussertfiikaatin, joka vahvistaa, että valmistusprosessimme on erittäin laadukas.

WHAT’S ALL THE NOISE ABOUT?

(Author: Ewa Misko-Wasowska, pediatrician, mother of two kids)

ENGLANNINKIELISET SIVUT

UKK

Jokainen vauva on erilainen ja niinpä vauvan mieltymyksiä on vaikea ennustaa ennalta. Olemme saaneet kuitenkin paljon positiivista palautetta isompien vauvojen vanhemmilta – he ovat kertoneet, että Whisbearista on ollut suurta apua lapsen uniongelmiin.
Muistathan myös, että mikäli valkoinen kohina on auttanut vauvaa aiemmin, on suuri todennäköisyys, että siitä on apua nytkin.

 

Jos olet epävarma, auttaisiko Whisbear sinun lastasi, kokeile ensin kotitekoista valkoista kohinaa:

  • Laita liesituuletin, pyykinpesukone tai hiustenkuivaaja päälle. Rauhoittuuko vauvasi?
  • Tekeekö juokseva vesi vauvasi uniseksi?
  • Viihtyykö vauvasi autossa?

 

Jos vastauksesi on kyllä, Whisbearista voi ehdottomasti olla apua vauvallesi!

Voit antaa Whisbearin vauvallesi heti kun hän on syntynyt. Whisbear on suosittu baby shower -lahja ja monesti se annetaan lahjaksi jo sairaalassa.

Monelle meistä saattaa tulla yllätyksenä se, että ihmiskehon sisällä on jatkuva meteli; sama pätee kohtuun. Kuten arvata saattaa, tämän takia vastasyntyneet eivät koe oloaan kovin turvalliseksi täydessä hiljaisuudessa. Tasainen ääni ja erityisesti valkoinen kohina voivat auttaa vastasyntynyttä ja pientä vauvaa rauhoittumaan.

 

Valkoinen kohina muistuttaa vauvoja rauhallisesta elämästä kohdussa. Se auttaa myös peittämään ympäristön häiritseviä ääniä, jotka voivat herättää vauvan.

Ehdottomasti. Huippuluokan asiantuntijat ovat “säveltäneet” äänilaitteen kohinan, minkä jälkeen tuhannet vauvat ovat testanneet sitä. Äänen tyyppi, taajuus ja sävy on miellyttävä, rauhoittava ja turvallinen pikkukorville.

 

Käytämme laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja turvallisia materiaaleja. Siitä todisteena meillä on Ökotex-sertifikaatti. Karhun täyte on allergisoimatonta.

 

Suuri ylpeydenaiheemme on, että Puolan äitien ja lasten instituutti suosittelee Whisbearia. Meillä on myös TÜVin kansainvälinen turvallisuussertifikaatti, joka takaa tuotantoprosessimme laadun. Useat saksalaiset ja puolalaiset sairaalat käyttävät Whisbearia pienten potilaidensa tyynnyttämiseen.

Kyllä, äänilaitteen saa irrotettua.

 

Huomioi kuitenkin, että äänilaitetta ei saa antaa vauvalle tai lapselle sellaisenaan.

Karhu on tehty pehmeistä ja Öko-TEX-hyväksytyistä materiaaleista. Täyte on allergisoimatonta. Karhu on valmistettu kokonaan Euroopassa.

Ei, turvallisuussyistä Whisbear myydään ilman pattereita.

Tarvitset Whisbearin käyttöönottoon kolme AAA-patteria ja ruuvimeisselin.

 

1. Avaa ensin äänilaitteen patterikotelon kansi ruuvimeisselillä ja ota patterikotelon kannen sulkemiseen tarvittava ruuvi pois kotelosta.
2. Laita patterit sisään, sulje kansi ja kiristä ruuvi.

 

Katso videoltamme, kuinka purat pakkauksen.

Seuraa Facebook-sivuamme whisbear_nordic – näin pääset lukemaan tuoreimmat kuulumisemme ja käyttäjiemme Whisbear-kokemukset. Käy myös Instagramissa whisbear_nordic – 95% kuvistamme on saatu onnellisilta vanhemmilta ympäri maailman!

Olemme Whisbearin eksklusiivinen jakelija Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Emme toimita Whisbearia näiden maiden ulkopuolelle. Vastavuoroisesti muut Whisbear-jakelijat eivät toimita Whisbearia Pohjoismaihin.

 

Jos haluat tilata Whisbearin Pohjoismaiden ulkopuolelle, mene osoitteeseen www.whisbear.com. Voit valita listasta maan, johon toivoisit Whisbearisi toimitettavan. Sinut ohjataan automaattisesti paikallisen jakelijan sivuille

Load More

WHISBEARIN® KEKSIJÄT

Zuzia Sielicka-Kalczyńska

Whisbear-yrityksen perustaja ja kolmen pojan äiti. Vanhimman pojan univaikeudet saivat tutkimaan, mikä olisi paras ja tehokkain tapa saada lapsi rauhoittumaan unten maille. Tämän tuloksena syntyi Whisbear The Humming Bear.

Jula Sielicka-Jastrzębska

Whisbear-yrityksen perustaja ja kahden lapsen äiti. Kehitti siskonsa kanssa kansainvälisesti tunnetun Whisbear-brändin. Pitää tiiminsä kiireisenä ja suunnittelee jatkuvasti uusia tuotteita ja innovaatioita.