Category

About the product

Hyvän tuulen monikko-paketti

BUY

Onko kotona kaksi pienokaista, jotka tarvitsevat oman nallukan? Näitä tilanteita varten olemme tehneet Hyvän tuulen monikko-paketin. Saat molemmille oman humisevan Whisbear nallen erikoishintaan!

 

Tuotteen kuvaus:
Whisbear The Humming bear on suunniteltu helpottamaan vauvojen nukahtamista. Se auttaa vauvoja rauhoittumaan tuottamalla rauhoittavaa kohinaa. Lempeän, hiustenkuivaajaa muistuttavan kohinan tuottaa kehittynyt äänilaite, jossa on CRYsensor-itkusensori.

 

Miten se toimii?
Aluksi laite humisee 40 minuuttia – tässä ajassa vauva nukahtaa yleensä syvään uneen. 40 minuutin jälkeen laite vaimenee hitaasti ja siirtyy standby-tilaan. Mikäli Whisbear havaitsee tänä aikana itkua tai muuta heräämiseen viittaavaa ääntelyä tai liikehdintää, äänilaite käynnistyy ja kohisee vielä 20 minuuttia lisää. Tämän jälkeen se siirtyy jälleen standby-tilaan.

CRYsensor-itkusensorin saa myös suoraan päälle ilman kohinaa. Soft Start -toiminto käynnistää kohinan hitaasti ja nostaa äänenvoimakkuuden samalle tasolle kuin edellisellä käyttökerralla. Voit tarvittaessa säätää kohinan äänenvoimakkuutta.

 

Se on paljon muutakin kuin unikaveri!
Vahvistaaksemme vauvan sensorista ja hienomotorista kehitystä lisäsimme karhun korviin ja jalkoihin rapisevia materiaaleja sekä voimakkaita värejä ja erilaisia tekstuureja. Emme suosittele minkään ylimääräisen laittamista vauvan sänkyyn ensimmäisen ikävuoden aikana. Niinpä Whisbearin jalkojen sisällä on magneetit, joilla saat Whisbearin kiinni sängyn tai kehdon laitaan. Magneettien ansiosta Whisbear kulkee myös helposti mukana turvakaukalossa, vaunuissa tai hoitolaukussa.

Whisbearia voi käyttää vauvan syntymästä lähtien. Se on tehty parhaista materiaaleista ja sen täyte on allergisoimatonta.

 

HUOM:
Whisbearit saattavat erota jonkin verran toisistaan,
koska ne ovat tehty käsin.
Tuotteen käyttöön vaadittavat kolme AAA-patteria eivät kuulu pakkaukseen.

 

Koko:
Whisbearin koko: 31 x 13.5 cm
Äänilaitteen koko: 7×2,3 cm
Pakkauksen koko: 16.5 cm x 33.5 cm x 16.5 cm

 

Whisbird unilintu humisee samaa ääntä kuin Whisbear unikarhu. Huomaa kuitenkin, että Whisbirdin äänilaitteessa EI OLE CrySensor toimintoa. Lisää tietoa Whisbirdistä täältä.