UNIKARHU OY

Unikarhu Oy (y-tunnus 2776273-4) on lelujen ja toiminnallisten tuotteiden maahantuoja, jakelija ja markkinoija.

Yritys on perustettu vuonna 2016. Toimistomme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Kruunuvuorenkatu 15 f 49.

Saat meidät parhaiten kiinni sähköpostitse, info@unikarhu.fi tai lähettämällä WhatsApp-viestin numeroon 0503055963.

OUR MISSION, VISION AND VALUES

Hyvät asiakkaat,

Heti kun kuulimme Whisbearista ja ymmärsimme, kuinka upeasta innovaatiosta on kyse, missiomme oli selvä: halusimme saada Whisbearin avuksi koteihin ympäri Suomea ja Skandinaviaa.

 

Whisbear pystyy parantamaan uniongelmien ja lasten erilaisten kehitysvaiheiden keskellä kamppailevien vanhempien elämänlaatua suuresti. Se on erityislaatuinen nalle, jolla on kyky rauhoittaa ja auttaa vauvoja nukkumaan. Juuri siksi se on saanut lukuisia ystäviä lapsista ja vanhemmista.

 

Whisbearin Suomen-valloituksen takana on kaksi yritystä, Unikarhu Oy ja Whisbear. Yrityksiä yhdistävät samat ydinarvot: turvallisuus ja laatu. Sama arvomaailma tekee yritysten välisestä yhteistyöstä hedelmällistä.

 

Unikarhun missio on jakaa kansainväliseksi ilmiöksi kasvanut Whisbear pohjoismaisten vanhempien kanssa. Whisbear – the humming bear on auttanut jo monia perheitä ympäri maailman parantamalla heidän päivittäistä elämäänsä. Me uskomme, että Whisbearin tervetulleella avulla äidit ja isät voivat hengähtää niinä hetkinä, kun vanhemmuus on juuri sen aavistuksen koettelevampaa. Kaikki vanhemmat ansaitsevat lepoa ja ansaittua omaa aikaa; Whisbear tuo perheenjäsenenä sen unelman hiukan lähemmäs.

 

Unikarhu Oy edustaa ylpeänä Whisbearin kansainvälistä perhettä. Haluamme tarjota teille jatkossakin parhainta laatua olevia tuotteita. Matka on vasta alussa.

 

Pysy kanavalla ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, koska Whisbear ei nuku koskaan ja kertoo teille uusimmat uutiset.

 

Tomi Vahevaara,

Karhuhallituksen puheenjohtaja

OTA YHTEYTTÄ