Blog

White noise ja vauvan uni

Kertomuksia

… “Sattumalta törmäsin white noisen käyttöön ja erityisesti siihen tarkoitukseen valmistettuun nalleen. Whisbear -nalle suhisee valkoista kohinaansa vauvan vieressä ja rauhoittaa. Se tunnistaa vauvan liikkeen ja kovat äänet ja aloittaa suhinansa aina tarvittaessa uudestaan. En odottanut ihmeitä tältä Suhinalleksi ristimältämme vekottimelta, mutta voi pojat, laitehan toimii kuin häkä! Nukahtaminen on paljon nopeampaa ja rauhallisempaa ja niin vain tämäkin tissitakiainen nukahtaa omaan sivuvaunuunsa ilman tissiä. Myös yöllä havahtuessaan Suhinalle rauhoittaa Kuopuksen useasti uudestaan uneen, toki joskus tarvitaan lisäksi äidin lämmin käsi selän päälle. Ja luonnollisesti vanhemman kainalo tai syli on aina avoinna, mikäli suhina ei syystä tai toisesta riitä rauhoittamaan. Kaiken kaikkiaan yöunet ovat kuitenkin rauhoittuneet hurjasti Whisbearin myötä” … Lue koko teksti täältä